Våre biler

For 2020-sesongen har vi 1 bil til utleie.

BÜRSTNER Viseo 696, 2011 modell

Fantastisk flott bobil registrert for 4 personer, her er det plass til hele familien!

Løsningen med midtmontert sittegruppe lar barna bruke soverommet bakerst eller i senkesenga over førersetet, mens sittegruppa i midten fremdeles er tilgjengelig for mor og far. I den romslige dobbeltsengen bakerst (150 cm) ligger dere godt og med et praktisk toalettrom med dusj ved siden av.

Samtidig har du en meget praktisk kjøkkenbenk som rommer godt med oppbevaring av matvarer for å lage de flotteste matopplevelser på en allerede opplevelsesrik bobiltur. Kjøkkenet har kjøleskap, 3 gassblusser og oppvaskkum.

Denne bilen har også klimaanlegg (AC) i førerdelen for å holde varmen ute på varme sommerdager. Markise på 4,5 x 2,5 meter er montert for å kunne nyte lange sommerkvelder utendørs. Fryser du på bena så har bilen lun og god gulvvarme som sørger for effektiv oppvarming.

Bilen har nyttelast på 650 kg, så her kjører du lovlig selv med førerkort klasse B. Garasjen er romslig og har god plass til campingutstyr og annen bagasje. Sykkelstativ for inntil 2 sykler er montert bak.

Bilen har også ryggekamera, DAB+/CD, TV/DVD, samt cruisekontroll. Gass- og røykvarsler er også montert for din egen sikkerhet.

Spesifikasjoner:

Type bobil
Integrert

Hjuldrift
Forhjulsdrift

Effekt
131 HK

Lengde
698 cm

Bredde
230 cm

Totalvekt
3 500 kg

Egenvekt
2850 kg

Nyttelast
650 kg

TRYKK HER for å booke denne bilen!